Tekirdağ'da Şok CİNAYET!

Tekirdağ'da Şok CİNAYET!
Market işletmeciliği yapan Saadet Kütükçü ile Haydar Kütükçü evlerinde ölü bulundu. Tekirdağ'da meydana gelen olayda, komşular marketin açılmaması üzerine jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma Kütükçü çiftini evde kanlar içinde buldu.

Market işletmeciliği yapan Saadet Kütükçü ile Haydar Kütükçü evlerinde ölü bulundu. Tekirdağ'da meydana gelen olayda, komşular marketin açılmaması üzerine jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma Kütükçü çiftini evde kanlar içinde buldu. Tekirdağ'da şok cinayet!


KARI KOCA FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLDÜ!

Önceki gün Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde meydana gelen olayda evli çift Saadet Kütükçü ve Haydar Kütükçü hayatını kaybetti. Kütükçü ailesi evlerinde ölü bulundu.

Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'nde market işleten Saadet Kütükçü ve Haydar Kütükçü, marketi açmayınca komşuların dikkatini çekti.

Komşular çiftin ortada olmadığını fark edince jandarmayı aradı. Jandarma Haydar Kütükçü ile Saadet Kütükçü'nün marketin arkasında bulunan evlerine gitti.

Evin kapısının açık olduğunu gören jandarma içeri girdiğinde Haydar Kütükçü ile Saadet Kütükçü'yü kanlar içinde yatarken buldu. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Haydar ve Saadet Kütükçü'nün öldüğünü belirledi. Saadet Kütükçü ile Haydar Kütükçü'nün cenazesi otopsi yapılmak üzere Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum