TeknoSA, Preo ailesi ile genişliyor

TeknoSA, Preo ailesi ile genişliyor
İSTANBUL (AA) - Teknoloji perakendecisi TeknoSA, kendi markası Preo'nun ürün gamını aksesuar ürünleri ile genişletmeye devam ediyor.TeknoSA'dan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Teknoloji perakendecisi TeknoSA, kendi markası Preo'nun ürün gamını aksesuar ürünleri ile genişletmeye devam ediyor.

TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre daha önce TeknoSA Preo P1 ve Preo P2 model akıllı telefon ile Pwatch akıllı saatleri müşterileri ile buluşturan şirket, şimdi de bu markanın aksesuarlarını tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Buna göre Preo'nun kulaklıktan mouse'a, taşınabilir hoparlörden klavyeye, harici bataryadan selfie stick'lere kadar çeşitli ürünleri Türkiye genelindeki 300'e yakın mağazada ve teknosa.com online alışveriş platformunda teknoloji severlerle buluşacak.

Uzaktan kumanda ve panoroma lensin bir arada satılacağı Preo marka "Selfie kiti" 49 liradan satılırken, siyah, beyaz, mavi ve pembe olmak üzere farklı renk ve tasarım seçenekleri ile sunulan wireless mouselara 29 liradan, iki farklı tasarım ve siyah, beyaz renk alternatifli wireless klavye ve mouse setine ise 69 liradan sahip olunabilecek.

Preo aksesuar ürünleri, müzik sevenlere de hitap edecek. Buna göre Bluetooth Hoparlör siyah, beyaz, turuncu, pembe, mavi ve sarı renk seçenekleri ile 79 liradan tüketicilerle buluşurken, Preo Bluetooth Kulaklıklar 99 lira, Preo Kablolu Kulaküstü Kulaklıklar ise 59 liradan satışa çıkacak.

Preo Harici Bataryayı satışa çıkaran TeknoSA, 2800, 7200 ve 10400 mAH'lık güç seçenekleri ve 39-109 lira arasındaki fiyatlarla satışa sunulacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.