Tekvando: WTF Başkanlık Kupası

Tekvando: WTF Başkanlık Kupası
AKSARAY (AA) - Almanya'nın Bonn şehrinde düzenlenen WTF Başkanlık Kupası’nda Beyşehirli sporcuların 1 altın ve 1 gümüş madalya kazandığı bildirildi.Avrupa...

AKSARAY (AA) - Almanya'nın Bonn şehrinde düzenlenen WTF Başkanlık Kupası’nda Beyşehirli sporcuların 1 altın ve 1 gümüş madalya kazandığı bildirildi.

Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından ilk kez düzenlenen ve yaklaşık 60 ülkeden bin 600 sporcunun mücadele ettiği WTF Başkanlık Kupası'na, Türkiye Taekwondo Federasyonu Milli Takımı 42’si bayan, 37’si erkek olmak üzere toplam 79 sporcuyla katıldı.

Müsabakada ter döken Zeliha Ağrıs büyük bayanlar kategorisinde 53 kiloda altın, Yunus Sarı da büyük erkekler kategorisinde 80 kiloda gümüş madalya kazandı.

Tekvandocuların bu başarısı Beyşehir’de büyük bir sevinçle karşılandı.

Beyşehir Belediyespor antrenörü Nafiz Çakır, yaptığı açıklamada, sporcularını göstermiş oldukları bu başarıdan dolayı tebrik ederek, "Beyşehir'in tekvandoda başarısını bir kez daha gösterdiler, bu gurur hepimizin." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.