Telafi için hazır

Telafi için hazır
Selçuklu Belediyespor, ligin ilk devresindeki son maçında İzmir deplasmanına çıkacak. Burada Petkimspor’a konuk olacak mavi-beyazlılar, rakibini mağlup ederek devre arasına galip girmek istiyor. Bugün Enka Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’d

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 17. haftasında İzmir temsilcisi Petkimspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Bandırma Kırmızı karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan mavi-beyazlılar, Petkim karşısında kazanarak bunu telafi etmek istiyor. Bugün Enka Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

DANİELS EN BÜYÜK KOZ

Selçuklu Belediyespor’un sayı lideri William Daniels, Petkimspor maçında temsilcimizin en önemli kozu olacak. Amerikalı forvet, 16 maçta ortalama 20,3 sayı atarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

DİKKATLER İZZET’TE

Her geçen gün yükselen performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Selçuklu Belediyesporlu İzzet Türkyılmaz, bu maçta da en önemli oyunculardan biri olacak. 7,75 ortalama ile ribaund, 1,75 ortalama ile de takımın blok liderliğini göğüslüyor.

PİLEPİC OYNAMAK İSTİYOR

İç sahada oynanan TED Ankara Kolejliler maçının hazırlıklarında sol el başparmağından sakatlanan Fran Pilepic, tamamen iyi olmamasına rağmen bu maçta forma giymek istiyor. Hırsıyla ön plana çıkan Hırvat oyuncunun oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.