TELAFİ PEŞİNDELER

TELAFİ PEŞİNDELER
Geçtiğimiz hafta evinde eksik Antalyaspor’a 2 puan kaybeden Atiker Konyaspor, bu hafta ise Gençlerbirliği maçıyla kaybedilen puanların telafisini yapmak istiyor.

Kocaman, oyuncularına gerekli uyarıları yaparak deplasmandan 3 puanla dönmeleri gerektiğini söyledi. Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına beklediği girişi yapamayan ve sergilediği performansla hayal kırıklığı oluşturan Atiker Konyaspor, bu sorunu çözmenin planlarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta eksik Antalyaspor karşısında beklenen sonucu alamayarak evinde sürpriz puanlar kaybeden yeşil-beyazlı ekip, bu maçı unutarak yoluna devam ediyor. Aykut Kocaman’ın öğrencileri, Antalya karşısında kaybedilen 2 puanın telafisini bu hafta oynanacak Gençlerbirliği deplasmanında yapmayı amaçlıyor.

TEK ÇÖZÜM 3 PUAN

Yeşil-beyazlı futbolcular, Gençlerbirliği maçına iyi konsantre olmuş durumda. Pazar günü deplasmanda oynanacak zorlu karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koymak isteyen Anadolu Kartalı, bu maçta 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Antalyaspor mücadelesinde 3 puan çıkaramayan Konyaspor, bu hafta deplasman galibiyetiyle hem puan kayıplarını telafi etmeyi hem de taraftarlarına önemli bir 3 puanı hediye etmek istiyor.

KOCAMAN

Antalyaspor karşısında etkisiz bir performans sergileyerek önemli puan kayıpları yaşayan yeşil-beyazlı ekipte teknik patron Aykut Kocaman, oyuncularıyla bir görüşme gerçekleştirdi. Kaybedilen 2 puanın ardından tecrübeli çalıştırıcı oyun hakkında ipucu vermese de gerçekleştirilen antrenmanda yeşil-beyazlı oyunculara bir hayli kızdığı öğrenildi. Kocaman, oyuncularına daha istekli olmaları konusunda uyardığı ve Gençlerbirliği maçında gereken tüm özveriyi sahaya yansıtmalarını istedi. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.