Telekom KOBİ’lerle buluşuyor

Telekom KOBİ’lerle buluşuyor
Türk Telekom Grubu’nun, iş dünyasındaki yeni fırsatları ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla düzenlediği ‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’nın üçüncüsü Konya’da gerçekleşecek.

Sürdürülebilir bir şirket olmak için gereken yol haritasının sunulacağı buluşmada, bölgenin öne çıkan markaları da başarı hikâyelerini paylaşacak.

Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar KOBİ’leri teknolojiyle donatıp, onları global alanda rekabet edecek düzeye taşımak istediklerini söyledi. Başar, Telekom’un Konya’daki çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek, “Konya 6 bin kilometreyle en çok fiber altyapımızın olduğu 4. kentimiz. Konya’da 25 bin KOBİ müşterimiz var. Bugün yeniden Konya’daki KOBİ’lerimizle bir araya geleceğiz ve onların teknoloji danışmanı olacağız” diye konuştu.

Başar, KOBİ’lerin bir başka talebinin de maliyet tasarrufu konusu olduğunu dile getirdi. Bu konularda da Türk Telekom altyapısının ve hizmetlerinin cevap verebilecek düzeyde olduğunu belirten Başar, gelir artırmada ve maliyet tasarrufunda teknolojiyle KOBİ’lerin yanında olduklarını vurguladı. (Ulaş İnbaşı)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.