Tenis: Çukurova Giad Cup

Tenis: Çukurova Giad Cup
- Adana'da 22-30 Nisan'da düzenlenecek 14 yaş turnuvasına 16 ülkeden 139 tenisçi katılacak


ADANA (AA) - Adana'da Çukurova GİAD Cup 14 yaş tenis turnuvası 22-30 Nisan'da yapılacak.

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) tarafından bu sene 17'ncisi organize edilecek turnuva, Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübünün (ATDSK) ev sahipliğinde yarın başlayacak.

Turnuvada Türkiye'nin yanı sıra Romanya, Almanya, Fransa, Mısır, Ürdün, Tunus, Bulgaristan, İtalya, Rusya, Gürcistan, Ukrayna, Büyük Britanya, Kazakistan, Çek Cumhuriyeti ve Polonya'dan 139 sporcu raket sallayacak.

ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, yaptığı açıklamada, turnuvanın Adana için ayrı bir önemi olduğunu belirterek, "Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen sporcular, aileleri ve antrenörlerinin her biri kentimizin tanıtımı için önemli. Biz onları tenisçi olmalarının yanında aynı zamanda turizm elçisi olarak görüyor, bu düşünceden hareketle turnuva süresince rahat etmeleri ve hiçbir sıkıntı yaşamadan Adana'dan ayrılmaları için çabalıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.