Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup

Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup
Türk tenisçi Ayla Aksu: "Kendi hatalarım yüzünden mağlup oldum"


İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde Macar Reka Luca Jani'ye 2-0 yenilerek elenen Türk tenisçi Ayla Aksu, yaptığı hatalar sonrası mağlup olduğunu söyledi.

Ayla Aksu, Garanti Koza Arena'da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki sete de iyi başladığını vurgulayarak, "Kendi hatalarım yüzünden mağlup oldum." dedi.

İlk setin başa baş gittiğini ancak rakibin servisini kırmasıyla geriye düştüğünü hatırlatan Türk sporcu, "Sonrasında oyunu çeviremedim. Yapabilseydim farklı olurdu. Rakibe öz güven geldi ve daha iyi oynamaya başladı. Bende ise öz güven azaldı." diye konuştu.

İstanbul Cup'da ilk kez ana tabloda mücadele etmesinin bir baskı oluşturup oluşturmadığı sorusuna Ayla Aksu, "Heyecan biraz vardı ama fazla hissetmedim. Rakibimle daha önce oynamıştım, kendisini tanıyordum. Beni zorlayacak silahı yoktu. İstikrarlı oyuncu olduğu için baskı hissetmedim. Kendi hatalarımdan yitirdim." şeklinde yanıt verdi.

Son turnuvalarda önde olmasına rağmen kırılma noktalarında hata yapmasıyla ilgili soru üzerine Ayla Aksu, "İlerisi için pozitif düşünüyorum. Son maçlarda önde olup fırsatları değerlendiremediğim için kaybettim. Yüksek seviyede rakipler bunları affetmiyor. Tecrübesizim. Maç yapa yapa eksiklerimi tamamlayacağım." ifadelerini kullandı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.