Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup

Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup
- Turnuvada çeyrek final maçlarını kazanan İsviçreli Voegele ile Ukraynalı Kozlova yarı finale yükseldi- Voegele, milli tenisçi Çağla Büyükakçay'ın rakibi oldu


İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde maçlarını kazanan İsviçreli Stefanie Voegele ile Ukraynalı Kateryna Kozlova yarı finale çıktı.

Garanti Koza Arena'da düzenlenen organizasyonda dünya 116 numarası Voegele, WTA sıralamasının 137. basamağında yer alan Slovak Kristina Kucova ile karşı karşıya geldi. İsviçreli tenisçi, 1 saat 33 dakika süren müsabakada rakibine 7-5 ve 6-2'lik setlerle üstünlük kurdu ve adını yarı finale yazdırdı. Voegele, yarı finalde milli tenisçi Çağla Büyükakçay'ın rakibi oldu.

Günün diğer tekler çeyrek final müsabakasında ise Ukraynalı Kateryna Kozlova ile Letonyalı Anastasija Sevastova karşılaştı. Dünya 129 numarası Kozlova, 96. sıradaki Sevastova karşısında 6-2 ve 6-3'lük skorlarla net bir galibiyet elde etti ve yarı finale yükseldi.

Çiftlerde yapılan yarı final müsabakasında ise İsviçreli Xenia Knoll ve Karadağlı Danka Kovinic ikilisi, İspanyol Lauro Pous-Tio ve Çek Renata Voracova çiftini 6-4 ve 6-2'lik setlerle turnuva dışına iterek, adlarını finale yazdırdı.


- Yarının programı


TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda yarın teklerde ve çiftlerde yarı final müsabakaları yapılacak.

Organizasyonda milli tenisçi Çağla Büyükakçay teklerde, İpek Soylu ise çiftlerde korta çıkacak.

Turnuvada yarın yapılacak maçların programı şöyle:

Çağla Büyükakçay (Türkiye) - Stefanie Voegele (İsviçre)

Danka Kovinic (Karadağ) - Kateryna Kozlova (Ukrayna)

Nao Hibino/Kurumi Nara (Japonya) - Andreea Mitu (Romanya)/İpek Soylu (Türkiye)

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.