Tenis: Teb Bnp Paribas İstanbul Open

Tenis: Teb Bnp Paribas İstanbul Open
- Çiftlerde İtalyan partneri Motti ile ikinci olan Tuna Altuna:"Finalde baskı hissettim, oyunumu tam olarak sergileyemedim"


İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas İstanbul Open Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda İtalyan partneri Alessandro Motti ile çiftlerde ikinci olan milli sporcu Tuna Altuna, final maçında performansını tam olarak sergileyemediğini söyledi.

Garanti Koza Arena'da gerçekleştirilen turnuvada Çekya'dan Roman Jebavy-Jiri Vesely'ye 2-0 yenildikleri final müsabakasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Tuna Altuna, müsabakaya kötü başladıklarını belirterek, "Rakiplerimiz çok iyi konsantre olmuştu. Biz daha iyi olabilirdik. İlk set bizim için kötü geçti ve ondan sonra da toparlanamadık." dedi.

Bir ATP turnuvasında finale çıkan ilk Türk sporcu olan Tuna Altuna, maçta baskı hissettiğini anlatarak, "Baskı hissettim çünkü ilk defa final oynuyorum. Dün gece hiç uyuyamadım. Oyunumu tam olarak sergileyemedim. Finali kazansaydık sıralamada daha da yukarı çıkardım ama olmadı." diye konuştu.

Dünya sıralamasında 200. basamakta yer aldığını aktaran milli tenisçi, ilerleyen turnuvalarda da İtalyan Alessandro Motti ile katılmayı planladığını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.