Tenis: Teb Kültürpark Cup

Tenis: Teb Kültürpark Cup
- Teklerde çeyrek finalistlerin belli olduğu turnuvada, Türk sporculardan sadece Ayla Aksu yoluna devam ediyor


İZMİR (AA) - TEB Kültürpark Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde çeyrek finale yükselenler belli oldu.

Kültürpark Tenis Kulübündeki 60 bin dolar ödüllü turnuvaya, teklerde 8 maçla devam edildi.

Ayla Aksu, Cemre Anıl'ı 6-1 ve 6-0'lık setlerle 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Yoluna devam eden tek Türk sporcu olan Ayla, çeyrek finalde Gürcistan'dan Sofia Shapatava ile karşılaşacak.

Turnuvanın 6 numaralı seribaşı Başak Eraydın, Romanya'dan Mihaela Buzarnescu'ya 7-6 ve 6-2'lik setlerle mağlup oldu. Pemra Özgen, Gürcistan'dan Sofia Shapatava'ya 2-0, Berfu Cengiz ise Japon Eri Hozumi'ye 2-1 mağlup oldu.

Teklerde 1 numaralı seribaşı Bulgaristan'dan Viktoriya Tomova, 2 numaralı seribaşı Sırbistan'dan Nina Stojanovic, Slovenya'dan Nastja Kolar ve Belçika'dan An Sophie Mestach da çeyrek finale yükseldi.

Çiftlerde ise Emma Leina (Finlandiya)-Kotomi Takahata (Finlandiya) ikilisi, An Sophie Mestach (Belçika)-Nina Stojanovic (Sırbistan) ve Mihaela Buzarnescu-Elena Gabriela Ruse (Romanya) çiftleri yarı finale çıktı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.