Tepebaşı Belediyesi "6 bin" kadınla piknik yaptı

Tepebaşı Belediyesi "6 bin" kadınla piknik yaptı
ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi kadınlar için düzenlediği piknik organizasyonuyla 6 bin kadını bir araya getirdi. Belediyeden yapılan yazılı...

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi kadınlar için düzenlediği piknik organizasyonuyla 6 bin kadını bir araya getirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Musaözü piknik alanında gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 6 bin kadın güzel havayı fırsat bilerek eğlendi.

Kadınlarla bir araya gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de piknik keyfine ortak oldu.

Kadınlara sohbet eden Belediye Başkan Ataç, "Sizler çok yüce varlıklarsınız. Bugün bu ülke ayakta kalıyorsa emeğiniz çok büyük. Kadınlar öyle yaratılmış ki dimdik ayakta duruyorlar. Sizin yüzünüz gülerse bizim yüzümüz iki kat fazla güler. Bugüne kadar desteğinizi verdiniz. Biz de sizin için sonuna kadar çalışacağız. Ben Eskişehir sevdalısıyım, bu şehirde doğdum ve sizler de bana başkanlığı nasip ettiniz. Hep sizlerle birlikte olacağız, yapacağımız daha çok iş var." ifadesinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.