Tepebaşı Belediyesi Halk Dansı Festivalinde Türkiye'yi Temsil Etti

Tepebaşı Belediyesi Halk Dansı Festivalinde Türkiye'yi Temsil Etti
ESKİŞEHİR (AA) - Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen "Sremfolkfest Uluslararası Sırbistan Halk Dansları Festivali"nde Türkiye'yi Eskişehir merkez Tepebaşı...

ESKİŞEHİR (AA) - Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen "Sremfolkfest Uluslararası Sırbistan Halk Dansları Festivali"nde Türkiye'yi Eskişehir merkez Tepebaşı Belediyesine bağlı Halk Dansları Topluluğu 25 kişilik ekiple temsil etti.

Tepebaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2004 yılından beri düzenlenen Sremfolkfest Uluslararası Sırbistan Halk Dansları Festivali 11-15 Ağustos'ta Avrupa'nın en eski kentlerinden Sremska Mitrovica'da gerçekleştirildi.

Aralarında Bosna Hersek, Çekya, Şili, Makedonya, Peru ve Slovenya'nın da bulunduğu 13 ülkeden katılımla gerçekleştirilen festivalde, Türkiye'yi Tepebaşı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu temsil ederek Karadeniz, Zeybek, Halay ve Roman dans örneklerini sahneledi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği gösteride performans sergileyen Türk dans ekibi, farklı ülkelerden katılımcıların beğenisini topladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.