Tepekent'in başarılı öğrencileri Selçuklu'da

Tepekent'in başarılı öğrencileri Selçuklu'da
“Tepekent’te başarıyı arttırma” projesi kapsamında ortaokul ve lise düzeyinde başarılı olan sınıflara Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi’nin ev sahipliğinde Konya gezisi düzenlendi.

Tepekent’te eğitim gören başarılı öğrenciler Selçuklu Belediyesi tarafından yürütülen “Tepekent’te başarıyı arttırma” projesi kapsamında Konya gezisi ile ödüllendirildi. Gezi ile Konya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini daha yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler Bilim Merkezi, Türk Yıldızları Parkı ve Kelebekler Vadisi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Selçuklu Belediyesi’ni de ziyaret eden öğrencilere belediye meclis salonunda belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verildi. Burada Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’la da görüşen öğrenciler Başkan Altay’a istek ve önerilerini birinci ağızdan ilettiler.

“TEPEKENT’İN STANDARDI YÜKSELİYOR”
Tepekent’in Selçuklu’ya bağlanan en kalabalık mahallelerden birisi olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Tepekent aynı zamanda en çok çocuk olan mahallelerimizden birisi. Birçok çalışma yürütüyoruz ve bazı değişikler yaptık. Tepekent’in girişindeki yoldan başlamak üzere düzenleme çalışması gerçekleştirdik. Sizin de okulunuzun olduğu alanda bir düzenleme çalışması yapıldı. Yeni bir anaokulu yapmak için planlandı. Bunun yanında, Tepekent’e bir halı saha kazandıracağız ve onu ihale ettik. Eski belediye binasının olduğu yeri yıkıyoruz ve zemin kata dükkanlar, yukarı kata da kurs merkezi yapacağız. Bir düğün salonu projemiz var. Yolları, kaldırımları düzeltiyoruz. Tepeken’ti Selçuklu’nun standardına getirebilmek ve şehirdeki imkanlara sahip gençler olarak yaşamanız için gayret gösteriyoruz” dedi.

“SİZLERE GÜVENİMİZ TAM”
Geleceğe hazırlanmaları için daha fazla gayret göstermeleri konusunda gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Altay,“ Daha iyi bir gelecek için bizler gayret ediyoruz ama sizlerinde gayret etmesi lazım. Umudumuz sizsiniz. Size inancımız ve güvenimiz tam. İnşallah daha iyi bir gelecek sizleri karşılar” diye konuştu.
Selçuklu Belediyesi tarafından günün anısına çeşitli hediyeler ile uğurlanan öğrenciler, ev sahipliğinden dolayı Selçuklu Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.