Terbuka Üniversitesi Rektöründen AÜ'ye ziyaret

Terbuka Üniversitesi Rektöründen AÜ'ye ziyaret
ESKİŞEHİR (AA) - Endonezya Terbuka Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tian Belawati, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan'ı ziyaret...

ESKİŞEHİR (AA) - Endonezya Terbuka Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tian Belawati, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan'ı ziyaret etti.

AÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, AÜ Rektörü Gündoğan, Rektörlük Senato Odası'ndaki kabulünde yaptığı konuşmada, yaklaşık 2 yıl önce Endonezya'da "Dünya Açık Üniversite Rektörleri Toplantısı" gerçekleştirildiğini belirterek, Terbuka Üniversitesinden yetkililerle bu toplantıda tanıştıklarını aktardı.

Gündoğan, "Önümüzdeki dönemde iki üniversite arasında açıktan ve uzaktan öğrenmeyle ilgili neler yapabileceğimizi konuştuk. Terbuka Üniversitesi de dünyanın köklü açık üniversitelerinden birisi olarak şu dönemde Uzakdoğu'da önemli faaliyetler yapıyor. İki üniversite arasındaki ilişkileri daha ileriye götürmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Belawati ve beraberindekiler, AÜ'nün açıköğretimle ilgili bölümlerini gezdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.