Bahri Kılınçel

Bahri Kılınçel

Terör eylemlerini hortlatmak

Terör eylemlerini hortlatmak

 

Baştan beri açılım politikalarının tek yanlı yürütülmesi, 30 yıllık terör örgütüne bazı tavizlerin verilmesi, ülkenin topraklarında terör örgütü elemanlarının silahlarıyla boy göstermesine rağmen valilerin sadece açılım sürecine zarar verir düşüncesiyle Türk Silahlı Kuvvetleri’ne operasyon emri verilmemesi, cumhuriyetin polislerinin gecesini gündüzüne katarak istihbarat ve operasyonu sonunda yakaladıkları PKK yapılanması KCK’lıların mahkemelerce salıverilmesi, açılımın akillerinin tek yanlı yanlış kişilerden seçilmesi sonunda.

Bölücü örgüt açılımın kendi kontrolünde olmasını ve istediği tavizleri deklare etti.

Kaymakam adayı, polis, asker ve devlet görevlilerini kaçırdı, sürekli gündemde tutarak büyük bir propagandayla teslim etti.

Bölgede yapılmakta olan baraj ve yol yapımın engellemek için makinaları yaktı, işçileri kaçırdı.

Diyarbakır-Bingöl yolunun onlarca yerinden hendekler kazarak 13 gün süreyle ulaşıma kapattı.

Cumhuriyetin okullarında eğitimi engellemek için okulları boykot, öğretmenleri tehdit, okulları yaktı.

Doğu ve güneydoğu il ve ilçelerinde bölücü örgütün güvenlik kuvvetleri ve mahkemeler oluşturduğuna ait yüzlerce haber yayınlandı.

Bir teröristin bir ilçede heykeli dikildi bir ay sonra sanal alemin bastırmasıyla söküldü.

Terör örgütü teröristlerin mezarlıklarına şehitlik uygulaması yaptı.

Bunlar olurken ülkenin askerine düzmece belgeler kuruldu. PKK ile mücadele eden komutanlar PKK militanı olup 33 askerin katilini olan teröristin gizli tanıklığında cezaevlerine tıkıldı.

Yıllar önce PKK ile mücadele eden jandarma komutanlarının görev yerlerinde hayvan kemiklerinden kanıt üretilerek cezalandırıldı.

Türk silahlı kuvvetlerinin genelkurmay başkanı bizim açılımdan bilgimiz yok diyerek açılımın tehlikesine işaret etti. Ve gün geldi bu tavizlerin sonunda.

Bölücü terör örgütü Kobani’yi bahane ederek üç günde 34 kişi öldü, iki polis şehit edildi, 130 kişi yaralandı, 3bin işyeri tahrip edildi yağmalandı ve yakıldı, 260 kamu binası tahrip edildi, 190 banka şubesi yakıldı, 80 parti binası yakılıp yıkıldı, 600 araç tahrip edildi, 30 özel yurt ve dernek yakıldı tahrip edildi.

Şimdi bunu Vandallıkla nitelemek hala durumun vahametini anlamadığınızı gösterir. Artık indirin gözlerinizdeki perdeleri, gözden geçirin açılım politikalarınızı. Bakınız gün geldi liberallerin EMASYA planı darbe planı masalına inandınız. Ancak Diyarbakır sokaklarına askeri çağırdınız, gün gelir olaylar öylesine noktaya gelir ki domino teorisi işleyebilir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahri Kılınçel Arşivi
SON YAZILAR