'Terör olaylarının biteceği günleri göreceğiz'

'Terör olaylarının biteceği günleri göreceğiz'
Türk Kızılayı Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım, "İnşallah hep beraber en kısa zamanda terör olaylarının biteceği günleri göreceğiz." dedi

Türk Kızılayı Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhami Yıldırım, "İnşallah hep beraber en kısa zamanda terör olaylarının biteceği günleri göreceğiz." dedi.

Yıldırım, Türk Kızılayı'nın 148'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Eskişehir'deki bir restoranda iftar programına katıldı.

Yıldırım, iftar programında bir gazetecinin "Terör olaylarında Türk Kızılayının Doğu ve Güneydoğu'da ne gibi faaliyetleri oldu?" sorusuna karşılık, "Terör olaylarından etkilenen tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bölgelerde karşılıyoruz ve karşılamaya da devam edeceğiz. Sürekli yanlarındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz. İnşallah hep beraber en kısa zamanda terör olaylarının biteceği günleri göreceğiz." dedi.

Suriyeli sığınmacılar ile ilgili çalışmalarının da devam ettiğini vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu :

"Suriyeli sığınmacılar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ramazan ayı ile ilgili çalışmalarımız ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Sadece Suriyelilere değil elimizden geldiğince ülkemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerinin de ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Ama rutin olarak gerek Suriye içerisinde gerekse bizim bölgemizde kurulan kamplarımızda mültecilerimizin daha doğrusu misafirlerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde bağışçılarımız ve devletimiz sayesinde karşılıyoruz ve karşılamaya devam edeceğiz."

Başbakan Binali Yıldırım'ın kardeşi olan İlhami Yıldırım, ağabeyinin Başbakan olması ile ilgili neler düşündüğüyle alakalı soruya ise, "Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın" şeklinde cevap verdi.

Programa AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.