Terör operasyonlarında iki şehit

Terör operasyonlarında iki şehit
Terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlarda Şırnak'ta yaralanan bir polis memuru ile Siirt'in Pervari ilçesinde ağır yaralanan bir asker kaldırıldıkları hastanede şehit oldu

Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Kent merkezinde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertarafı, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürüyor.

Bahçelievler Mahallesi'nde teröristler tarafından evden ateş açılması sonucu bir polis memuru ağır yaralandı.

Yaralı polis memuru, zırhlı ambulansla kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesindeki müdahaleye rağmen şehit düştü.

Bölgedeki operasyon devam ediyor.

Ağır yaralanan asker şehit oldu
Öte yandan, Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, dün Siirt'in Pervari ilçesinde Doğan Üs Bölgesi güneyindeki operasyonda, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı. Helikopter ile hastaneye sevk edilen asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde şehit oldu.

Çıkan çatışmada iki teröristin silahlarıyla ölü ele geçirildiği belirtilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadesine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.