Terör örgütü çökertilmeli, paramparça edilmelidir

Terör örgütü çökertilmeli, paramparça edilmelidir
Genel Başkan Bahçeli, "Milli bekanın muhafazası, analarımızın tedirgin ve korku dolu bekleyişlerinin son bulması için terör örgütü çökertilmeli, paramparça edilmelidir." dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, gündemdeki konuları değerlendirdi.

Devlet Bahçeli, teröristlerin açtıkları fitne çukurlarına eninde sonunda hayalleriyle gömüleceğini, 20 Temmuz 2015'den bu yana, 589 vatan evladının şehit düştüğünü vurgulayarak, "PKK, yok edilmesi, kökünün kurutulması gereken vatan, bayrak, din ve Türklük hasmıdır." dedi.

"Süreç bitmiş ve gömülmüştür. İhanet müzakerelerinin defin işlemi tamamlanmıştır." diyen Bahçeli, şunları söyledi:

"En azından söylenenlere inanmak istiyoruz. Sayın Erdoğan terörle mücadelenin kararlılıkla yürütüleceğini söylerken, Başbakan’da başka bir seçeneği olmadığı için aynı görüşü tekrarlamaktadır. Şehit haberlerinin kesilmesi, milli bekanın muhafazası, analarımızın tedirgin ve korku dolu bekleyişlerinin son bulması için terör örgütü çökertilmeli, paramparça edilmelidir."

-Organize ve planlı


MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik protestolara da değinerek, "Türkiye’de cami avlusunda kavga edilirse, namaz kılmayanlara hayvan suçlaması getirilirse, sorarım sizlere, birlikte ve kardeşçe nasıl yaşayacağız?" diye sordu.

Devlet Bahçeli, cami avlusunda anamuhalefet liderinin önüne mermi kovanı atılmasına ilişkin, "Organize ve planlı siyasi bir hamle." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.