Terör örgütü PKK elebaşı Mustafa Karasu'dan İmamoğlu ve Fincancı'ya destek

Terör örgütü PKK elebaşı Mustafa Karasu'dan İmamoğlu ve Fincancı'ya destek
Terör örgütü PKK elebaşı Mustafa Karasu, Ekrem İmamoğlu'na ve TSK'ya iftira atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya sahip çıktı

Terör örgütü PKK elebaşı Mustafa Karasu, Ekrem İmamoğlu'na ve TSK'ya iftira atan ve mahkum olan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya sahip çıktı. Karasu, "İmamoğlu'na yapılan HDP'ye yapılmış gibidir." dedi.

"İMAMOĞLU'NA YAPILAN HDP'YE YAPILMIŞTIR"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hakaret davasında yargılanması ve ceza alması ile ilgili Karasu, "İmamoğlu'na nasıl uydurmayla bilmem ahmak demiş ya ahmak diyebilir. Ne olacak yani? Yani o da zaten şeye söylemiş. Süleyman Soylu'ya söylemiş. Onun için ceza veriyor ya. İmamoğlu'na niye yapılıyorsa HDP'ye yapılan odur." dedi.

"HDP YASAL KURULMUŞ BİR PARTİ DEĞİLDİR"

Terörist elebaşının, "HDP bir binada şey değil yasal kurulmuş bir parti de değil. Yani HDP kalkışmaların ortaya çıkardığı bir partidir" sözleri dikkat çekti.

"YOKSA BİZİ YOK EDECEKLER"

PKK elebaşı Karasu, "Saldırılar daha da gelişebilir yani. Bu yönüyle biz halka çağrı yapıyoruz. Halkımız bütün kurumlarına sahip çıkmalı, demokrasi mücadelesine katılmalı. AKP, MHP faşizmini yıkmak için saldırılar ne olursa olsun bu mücadele ısrar etmeli. Yoksa yok edecekler bizi." diye konuştu.

ALPAY ÖZALAN: EVET PKK'YI YOK EDECEĞİZ

Terörist elebaşı ve muhalefeti eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "PKK elebaşı Mustafa Karasu, "AK Parti ve MHP'yi yıkmalıyız, yoksa bizi yok edecekler." diyerek muhalefete destek verdi. Evet, PKK'yı yok edeceğiz! Muhalefet, sizi kurtaramayacak!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.