Terör sevici Merdan Yanardağ, İslamiyeti "Bedevi gericiliği" sözleriyle hedef aldı

Terör sevici Merdan Yanardağ, İslamiyeti "Bedevi gericiliği" sözleriyle hedef aldı
Merdan Yanardağ, CHP'ye yakınlığı ile bilinen Tele 1'de Ak Parti'yi hedef alırken İslamiyete "bedevi gericiliği" sözleriyle dil uzattı.

CHP'nin oy olarak AK Parti'yi geçtiği seçimler sonrası CHP yandaşları adeta zafer sarhoşluğuna büründü.

Seçim sonuçlarını değerdiren gazeteci Merdan Yanardağ, CHP'ye yakınlığı ile bilinen Tele 1'de Ak Parti'yi hedef alırken İslamiyete "bedevi gericiliği" sözleriyle dil uzattı.

AK Parti seçmenine "siyasal İslamcı" dyaftası yapıştıann Yanardağ, "Milletin değerleriyle, bu ülkenin ilerici, cumhuriyetçi, demokratik kimliğiyle kavgalı olan siyasal İslamcılardır. Siyasal İslamcı AK Parti'dir. Bu ülkeye bedevi gericiliğini İslam dini diye dayatmaya çalıştırlar." dedi.

TERÖR PROPAGANDASINDAN HÜKÜM GİYMİŞTİ

Merdan Yanardağ, terör örgütü PKK/KCK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamaları nedeniyle, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davada "basın yayın yoluyla terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra tahliye edilmişti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.