'Teröre arka çıkan karanlık odakları lanetliyorum'

'Teröre arka çıkan karanlık odakları lanetliyorum'
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "İnsanlıktan zerre kadar nasiplenmemiş canavarları ve menfur saldırılarını, aynı zamanda teröre arka çıkan karanlık odakları lanetliyorum" ifadesini kullandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'daki sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, katillerin, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ni dün akşam kana buladıklarını, kayıp ve yıkımın bilançosunun çok ağır olduğunu belirtti.

Türk milletinin terörizmin zehirli, zelil ve zillet emellerine göz yummayacağını vurgulayan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Otomatik tüfek ve bombalarla masum insanlarımıza saldıran alçaklar, 36 kişinin ölümüne, 147 kişinin yaralanmasına neden oldular. Acımız tarifsiz ve benzersizdir. Ramazanda, bayram öncesinde, Kadir Gecesi’ne kısa süre kala, vahşilerin sahneye çıkması azap ve zulümdür. İnsanlıktan zerre kadar nasiplenmemiş canavarları ve menfur saldırılarını, aynı zamanda teröre arka çıkan karanlık odakları lanetliyorum.

İstanbul'daki terör saldırısında hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dilerim. Tüm yaralılarla şifalar temennisiyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Türk milleti terörizmin zehirli, zelil ve zillet emellerine göz yummayacaktır. IŞİD, PKK veya destekçileri Türkiye'yi asla çözemeyeceklerdir. Bugünlerde daha fazla birliğe, beraberliğe, saflarımızı sıkı tutmaya ihtiyacımız vardır. Düşmanları sevindirmeyelim, hainleri güldürmeyelim."

Bahçeli, zor günlerin milli birlik ve dayanışma ruhuyla aşılacağının altını çizerek, "Hükümet terörün kökünü kurutmak, gövdesini çürütmek için artık her şeyi yapmalıdır." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.