'Teröre karşı ortak tavır takınmalıyız'

'Teröre karşı ortak tavır takınmalıyız'
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, terörü önlemek ve mücadele etmek için ellerinden gelen katkıyı vermeye hazır olduklarını belirterek, "Teröre karşı ortak tavır takınmalıyız." dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vezneciler'de gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında yaralanarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine gazetecilere yaptığı açıklamada, terörün kimden gelirse gelsin lanetlenmesi gerektiğini söyledi.

Yaralılara geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirten Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Terör kimden ve nereden gelirse gelsin, hep beraber teröre karşı ortak tavır takınmak ve terörü lanetlemek durumundayız. Masum insanların hayatlarını kaybetmesi gerçekten de hepimizin yüreğini yakıyor. Terörden artık bu millet bıktı. Bir şekilde ne yaparsak yapalım terörü önlemek için terörle mücadele için elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye her zaman hazır olduğumuzu ifade ettim ve yine ifade ediyorum. Teröre karşı ortak tavır takınmalıyız. Birlikte mücadele etmeliyiz. Bu mücadelemizi güçlendirerek sürdürmeliyiz. Artık terörün Türkiye'nin gündeminden çıkması, Türkiye'nin gerçek gündemine dönmesini sağlamalıyız. Bu konuda CHP olarak her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum."

Daha sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine geçen Kılıçdaroğlu, burada da saldırıda yaralanan ve ameliyat olan Barış Algül'ü ziyaret etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.