Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine anlamlı hediye

Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine anlamlı hediye
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Ankara'daki engelli çocukların hazırladığı hediyeler ile sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocukların yazdığı mektupları, polis memurlarına teslim etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Mardin'de terörle mücadele eden güvenlik güçlerine, Ankara'da engelli çocukların hazırladığı hediyeler ile sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocukların yazdıkları duygu dolu mektupları verdi.

Bakan Kaya, beraberinde Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı ile Mardin Özel Hareket Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kaya, burada özel hareket timlerine, Ankara Saray Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezindeki engelli çocukların hazırladığı hediyeler ile sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocukların duygularını yazdığı mektupları verdi. Terörle kahramanca mücadele eden ve bu uğurda şehit düşen güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dileğinde bulunduklarını belirten Kaya, şunları söyledi:

"Sizler kahraman Türk polislerimizsiniz. Sizleri yetiştiren annelerin ellerinden bir bir öpmemiz lazım. İnşallah sizlerin ve devletimizin dirayetli duruşu karşısında Allah'ın iziyle terör belasından kurtulacağız. Buna kesinlikle inanıyoruz. Size ufak hediyelerimizi getirdik. Engelli çocuklarımızın yaptığı güzel resimlerimiz var. Özellikle 3 kızımız, bu resimleri özel hareket polislerimiz birliklerine assın istedi. Bir de bizim çocuk evlerimiz var oradan da sizlere duyu dolu mektuplar getirdik."

Kadın özel hareket polisine mektup ve hediyesini veren Bakan Kaya, "Hepiniz kahramansınız. Kadınların bu kadar yürekli olması da ayrı bir kahramanlık örneği. Allah yar ve yardımcınız olsun." ifadesini kullandı.

"Biz sizinle gurur duyuyoruz. Bilin ki arkanızda dua edenleriniz var. Allah yar ve yardımcınız olsun." görüşlerine yer verilen mektubu okuyan kadın polis ise duygulu anlar yaşadı.

Güvenlik güçleri, Türkiye'nin her yerinden gelen mektup ve hediyelerin kendilerine moral verdiğini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.