Terra Pizza, yeni şubesi ile şimdi M1 Konya AVM’de

Terra Pizza, yeni şubesi ile şimdi M1 Konya AVM’de
M1Konya AVM, Terra Pizza’yı ziyaretçileri ile buluşturdu.

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, marka karmasını genişletmeye devam ediyor. M1Konya AVM, hayata geçirdiği yeni işbirliği ile Türkiye’nin ilk zincir pizza restoranlarından Terra Pizza’yı ziyaretçileri ile buluşturdu. Tüketicisinin keyifli anlarının lezzet ortağı olmayı hedefleyen ve ana hedefi en kaliteli ürünü sunmak olan Terra Pizza’nın yeni şubesi M1Konya AVM’de ziyaretçilerini bekliyor.

Konya; Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, alanında önde gelen markalarla yeni iş birliklerini hayata geçirmeye devam ediyor. M1Konya AVM’nin yeni markası pizza restoranı Terra Pizza oldu.

terra-1.jpg

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan M1Konya AVM, lokal tatlarla yarattığı pizzalarıyla “Hizmet ve Ürün Kalitesinde” tüketicilerin en çok tercih ettiği Pizza restoranı markası olmayı hedefleyen Terra Pizza’yı ziyaretçileri ile buluşturdu.

terra-4.jpg

Birbirinden lezzetli pizzalarıyla dikkat çeken, Türkiye'nin ilk zincir pizza restoranlarından Terra Pizza, her damak tadına uygun pizzaları ve sektöre kattığı yeniliklerle öne çıkıyor. Türkiye’nin her köşesinde büyümeyi planlayan Terra Pizza, yeni şubesinde tüm Konyalılara “Gel beraber olsun” diyor.

Konforlu ve güvenli alışverişin adresi

Yeni açılan Terra Pizza restoranına bütün Konyalıları davet eden M1Konya AVM, güler yüzlü çalışanlarıyla misafirlerine konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor. M1Konya AVM, tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile normalleşme sürecinde ziyaretçilerini havadar ve sağlıklı ortamlarıyla karşılıyor. Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten M1Konya AVM, uygulamaya koyduğu önlemlerle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum