Tesadüf değil

Tesadüf değil
Atiker Konyaspor kaptanı Ali Çamdalı, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmanın heyecanını yaşadıklarını ancak önlerinde bundan önce lig maçlarının bulunduğunu ifade ederken, geçtiğimiz sezon yakalanan başarının tesadüfi olmadığını göstereceklerini söyledi.

Hollanda'da devam eden ikinci etap kamp hazırlıklarının son derece güzel bir ortamda yapıldığını belirten takım kaptan Ali Çamdalı, "İlk etabı Avusturya'da tamamladıktan sonra 3 günlük iznin ardından Hollanda'ya geldik. Burada her şey çok güzel. Antrenman yaptığımız saha, havalar bir kamp ortamı için her şey ideal. Çalışmalarımızda gayet iyi gidiyor. Şu ana kadar ciddi bir sakatlık yaşamamamız da bizim adımıza sevindirici bir durum. İnşallah lige kadar en hazır hale geleceğiz" dedi.

 

TESADÜF OLDUĞUNU

DÜŞÜNENLER YANILACAK

 

Geride kalan sezonda elde edilen lig üçüncülüğünün ardından yapılan bazı değerlendirmelere de değinen Ali Çamdalı, "Bunun tesadüf olduğunu düşünenlere en güzel cevabı yeni sezonda vereceğimize inanıyorum. 66 puan ve lig üçüncülüğü kesinlikle tesadüf değil. Bu başarının içerisinde birlik beraberlik, takım ruhu, inanmışlık ve ortaya konulan müthiş performans var. Karşılığını da aldığımıza inanıyorum. Atiker Konyaspor'un bu başarısı kesinlikle tesadüf değil. Böyle düşünenler yanılacaklar" diye konuştu.

 

UEFA HEYECANI

Tecrübeli kaptan Ali Çamdalı, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını da söylerken, "Ama daha o maçların başlamasına neredeyse 1,5 ay gibi uzun bir süre var. Bizim ise ondan önce önümüzde oynayacağımız lig maçları olacak. Lige iyi başlamak önemli. Biz de öncelikli olarak lige konsantre olmuş durumdayız. İlk maçımızı Rizespor ile deplasmanda oynayacağız. İnşallah iyi bir başlangıç yapar ve devamını getiririz. Ondan sonra da zamanı gelince bizim için bir başka önemli kulvar olan UEFA Avrupa Ligi'ne odaklanacağız. Ama şimdiden tamamen UEFA Avupa Ligi'ni düşünmek hata olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.