Tesla Model X'ler İle Muhteşem Koreografi

Tesla Model X'ler İle Muhteşem Koreografi
Otomotiv sektöründe bulunan diğer araç üreticilerinden çok daha farklı bir marka olan Tesla Motors, elektrikle çalışan araç modellerinden olan Model X'leri kullanarak mükemmel bir koreografi hazırladı.

Diğer araç üreticilerinden çok daha farklı bir marka olan Tesla Motors, sadece elektrikle çalışan araçlar üreten son derece yenilikçi bir marka. Çok az müşteriye sahip olmasına rağmen müşterilerine oldukça gelişmiş elektrikli otomobiller sunan Tesla Motors, geçtiğimiz günlerde Model X kullanıcılarına otomatik pilot özelliğini kullanabileceklerini söylemesiyle gündeme gelmişti. Bu özelliği kullanıma sunmasıyla birlikte hem kendi marka adını, hem de Model X araç modelini çok daha büyük kitlelere tanıtmayı başaran Tesla Motors, Model X'in marifetlerinin gösterildiği ve birkaçının mükemmel bir uyum içinde çalıştıkları bir koreografi yayınladı.

► HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Model X'lerin sahip olduğu otomatik kapılar ve farlar kullanılarak gerçekleştirilen bu mutheşem koreografi, Tesla Motors tarafından takipçilerinin noelini kutlamak adına ayarlanmış.

Kaynak: Engadget

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.