Teslim olan terörist: ‘Köpek gibi pişmanım’

Teslim olan terörist: ‘Köpek gibi pişmanım’
Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan 25 bölücü terör örgütü mensubunun itirafları, örgüt içindekilerin pişmanlıklarını gün yüzüne çıkardı. Bir terörist yaşadığı pişmanlığı, "Köpek gibi pişmanım" sözleri ile dile getirdi

Güvenlik güçleri, Nusaybin'de teslim olan 25 terör örgütü mensubunun içinde bulundukları pişmanlığı dile getirdikleri görüntüleri paylaştı. Teslim olan bir örgüt üyesi, örgütün özyönetimden bahsettiğini belirtilerek, "Bizi yarı yolda bıraktılar, 'ne haliniz varsa görün' dediler, 'biz size karışmıyoruz' dediler. Biz de Türkiye Cumhuriyeti'ne sığındık. Şu ana kadar hiçbir insan öldürmedim. Doğrudur ben katıldım ama anladım ki, çünkü vicdanım kabul etmedi. Her şeyi savaş ile başaramazsınız. Herkes birbirini öldürüyor, yeter artık" ifadesini kullandı. Gençlere seslenen terörist, "Biz hata yaptık. Aileleriniz için çalışın, annemi, babamı dinleseydim ben bu halde olmazdım" dedi.

Bir başka terörist ise, "Köpek gibi pişmanım. Beni dinlesinler ne buralara yaklaşsınlar, ailelerinin yanında kalsınlar. Bu şerefsizlerin yanlarına hiç yanaşmasınlar" diyerek gençlere seslendi.
Diğer bir terörist, "Pişmanım, bilseydim örgüte katılmazdım. Barikat kurarak başladık. Sonra bize 'savaşacak gençler lazım' dediler. Biz de girdik, özenti" ifadelerini kullandı.

Bir terörist ise yaşadığı pişmanlığı şu sözlerle dile getirdi: "Hayatımda hiçbir şeyden bu kadar pişman olmadım. Çok hata etmişim."

"Kandırdılar bizi" diyen bir terörist de, "Bizi ölüme terk ettiler. Tek sığınacağımız kişi devlettir. Gençlere sesleniyorum. Bu PKK yanlıştır" diye konuştu. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.