TFF'den Konyaspor açıklaması

TFF'den Konyaspor açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Konyaspor ile ilgili açıklama yaptı

İşte o açıklama:

Bilindiği üzere Torku Konyaspor kulübü 9 Mayıs 2016 tarihinde oynanan Kasımpaşa maçı sonrası çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 100.000 TL para cezası almış ve Kale Arkası Kuzey tribününde yer alan taraftarların elektronik biletleri bugün oynanacak Beşiktaş maçında bloke edilmiştir.

İlgili ceza temsilcilerimizin raporları sonrası, Hukuk Başmüşavirliği tarafından yapılan sevkin ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilmiş olup, Tahkim Kurulu tarafından 16 Mayıs Pazartesi günü onanmıştır.

Dolayısıyla spor hukuku kapsamında verilen ceza Futbol Federasyonu Kanunu ve ilgili mevzuatı gereği hukuk yolları tüketilerek kesinleşmiş bulunduğundan bu akşam oynanacak Beşiktaş maçında uygulanmak mecburiyetindedir.

Konya şehrimizin ve Torku Konyaspor seyircisinin yeni yapılan Konya Büyükşehir Stadyumu'nu hemen her iç saha maçında doldurduğu ve ligimize renk kattığı yadsınamaz bir gerçektir.

Bunun yanında Konya, A Milli Takımımızın, UEFA Avrupa Şampiyonası yolunda en kritik müsabakalarını oynadığı şehirdir ve kazanılan bu başarıda Konya seyircisinin önemli bir katkısı olmuştur.

Bu katkı nedeniyle Konya İlimize teşekkürlerimiz çeşitli vesilelerle kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Futbolda çirkin ve kötü tezahürata yer olmadığını bir kez daha herkesin düşünmesi ve hassasiyetini hatırlatarak, Konya şehrine ve Torku Konyaspor taraftarlarına bu sezon ligimizi renklendirdikleri için teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum