“TFF’nin yanındayız”

“TFF’nin yanındayız”
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yabancı oyuncu sınırlaması konusunda "6+2 olursa iyi olur ama biz her durumda TFF’nin yanındayız” dedi.

Süper Lig kulüplerinin önümüzdeki sezon için yabancı sınırlamasının 6+2 olmasını istemesine karşın federasyonun 5+0+3’te diretmesi hakkında konuşan Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Şu an bu konuda netleşmiş bir şey yok. 6+2 olursa iyi olur ama biz her durumda TFF’nin yanındayız” dedi.  E-bilet uygulamasının futbol fanatizminin önüne geçeceğine inandığını da belirten Baydar, şu an Türkiye’deki 8 statta e-bilet uygulamasına geçildiğini ve yeni stadyuma geçildiği takdirde kendilerinin de geçeceklerini belirtti. Taraftarların Passolig kartına başvurmaları halinde kartları olmasa bile maçlara girebileceklerini belirten Baydar taraftarlara Passolig kartı için başvurmaları çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.