TGF "51. Başkanlar Konseyi Toplantısı"

TGF "51. Başkanlar Konseyi Toplantısı"
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Karaca:- "Haksızlığa uğrayan meslektaşlarımızın her zaman yanında olduk ve yanında olmaya çalışacağız"

KARABÜK (AA) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, "Haksızlığa uğrayan meslektaşlarımızın her zaman yanında olduk ve yanında olmaya çalışacağız." dedi.

Karaca, Safranbolu ilçesinde bir otelde düzenlenen "51. Başkanlar Konseyi Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, yoğun bir tempoda toplantılar yaptıklarını söyledi.

TGF'nin gücünün çok büyük olduğunu ifade eden Karaca, "Federasyon şu anda Türkiye'de kurulu tüm basın kurumları içerisinde en tarafsız ve en adil bir yönetim çizmeye çalışıyor. Haksızlığa uğrayan meslektaşlarımızın her zaman yanında olduk ve yanında olmaya çalışacağız. Herkes şunu bilsin ki Türkiye Gazeteciler Federasyonu adaletli, dürüst ve doğru yönetimiyle devam edecektir. Hiç kimsenin yapmış olduğu eleştiriler bizim yapacağımız görevde, Anadolu basını için yapacağımız çalışmalarda önümüze geçemeyecektir." ifadesini kullandı.

Karaca, TGF olarak basın özgürlüğünden, fikir özgürlüğünden yana olduklarını belirterek, "Basın ve fikir özgürlüğünün karşısında olanın her zaman karşısındayız. Birilerine yaranmak, birilerinin yağdanlığı olmak için hiç bir zaman fikrimizi görüşümüzü değiştirmeyeceğiz. Böyle de devam edeceğiz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından araştırmacı-yazar Aytekin Kuş, Safranbolu'yu tanıtan bir sunum yaptı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.