Thk, 2020 Faı Dünya Hava Oyunları'na Talip

Thk, 2020 Faı Dünya Hava Oyunları'na Talip
- FAI Başkanı Frits Brink ve değerlendirme komitesi, Türk Hava Kurumu'nun havacılık eğitim merkezlerini yerinde görmek için 4 günlüğüne Türkiye'ye geldi


ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu (THK), 2020 Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAI) Dünya Hava Oyunları'na talip oldu.

THK'dan yapılan açıklamaya göre, FAI Başkanı Frits Brink ve değerlendirme komitesi, Türk Hava Kurumu'nun havacılık eğitim merkezlerini yerinde görmek için 4 günlüğüne Türkiye'ye geldi.

THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan tarafından ağırlanan FAI Başkanı Brink ve beraberindeki heyet, 2020 yılında yapılacak Uluslararası Hava Oyunları için diğer aday ülkeleri de gezdikten sonra karar verecek.

Brink ve beraberindeki heyet, Türkiye'deki tek ulusal sportif havacılık otorite (NAC) yetkisi bulunan Türk Hava Kurumu'nun Ankara Etimesgut, Eskişehir İnönü, İzmir Efes, Antalya Karain ve Erzincan'daki eğitim merkezileri ve en önemli yamaç paraşüt merkezi olan Fethiye Babadağ'ı 4 gün boyunca gezerek incelemelerde bulunacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.