Thy, Kadın Kabin Memuru Alacak

Thy, Kadın Kabin Memuru Alacak
İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY), kabin memurluğu alımları için sosyal medyada yayınlanacak reklam filmi hazırlandı. Reklam filminde THY'de görev yapan kabin memurları arkadaşlarına...

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY), kabin memurluğu alımları için sosyal medyada yayınlanacak reklam filmi hazırlandı. Reklam filminde THY'de görev yapan kabin memurları arkadaşlarına mesleği anlatıyor.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, dünyada en fazla ülkeye uçan, üst üste 4. kez "Avrupa’nın en iyi havayolu" seçilen şirket, büyüme sürecinde kabin memurluğu için "iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, dinamik ve güler yüzlü" kadın çalışma arkadaşları arıyor.  

Adaylar, kabin memurluğu için şirketin resmi internet sitesi üzerinden başvurabilecek. Yalnızca bu adresten yapılan başvurular geçerli olacak. Resmi internet sitesi dışındaki herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecek.

Adaylar, sitedeki başvuru formunu eksiksiz tamamlayıp onayladıktan sonra THY tarafından süreçlere katılmak üzere davet edilecek.

THY, kabin memurluğu alımları için sosyal medyada yayınlanacak bir de reklam filmi hazırladı. Reklam filminde THY'de görev yapan kabin memurları arkadaşlarına mesleği anlatıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.