THY Tel Aviv'den Geri Döndü

THY Tel Aviv'den Geri Döndü
Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Tel-Aviv seferini yapan 2 uçağı geri döndü.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Tel Avivseferini yapan 2 uçağı, Ben Gurion Havalimanı'ndaki güvensiz ortam nedeniyle geri döndü.

THY Basın Müşavirliği'nden alınan bilgiye göre, Tel Aviv'e gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan 19.00 ve 22.00 sıralarında kalkan iki uçak, Ben Gurion Havalimanı'ndaki güvensiz ortamdan dolayı geri dönüş yaptı.

THY Basın Müşaviri Ali Genç, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türk Hava Yolları, mevcut şartlarıdeğerlendirerek Tel Aviv seferlerini 24 saat süreyle durdurma kararı aldı" ifadelerini kullandı.

Genç, durumun yakından izlendiğini belirterek, "Gelişmelere göre uçuşlarla ilgili karargözden geçirilecektir" değerlendirmesinde bulundu.

THY uçaklarının ilerleyen saatlerde Atatürk Havalimanı'na iniş yapacağı öğrenildi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı: "İsrail Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndaki güvenlik riski nedeniyle Türk taşıyıcıların bu havalimanına yapacağı seferler saat 22.00'den başlamak üzere 24 saat SHGM tarafından askıya alınmıştır"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.