TİKA'dan Ürdün'e tadilat ve donanım Desteği

TİKA'dan Ürdün'e tadilat ve donanım Desteği
ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Ürdün Jandarma Eğitim Merkezine ait bir eğitim salonu ve dil laboratuvarının...

ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Ürdün Jandarma Eğitim Merkezine ait bir eğitim salonu ve dil laboratuvarının tadilatını gerçekleştirdi.

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürdün Jandarma Eğitim Merkezine ait bir eğitim salonu ve dil laboratuvarının tadilatı gerçekleştirildi, donanım ekipmanları sağlandı.

Eğitim salonu ve dil laboratuvarının açılış törenine TİKA Başkan Danışmanı Kamil Kolabaş, Türk Askeri Ataşesi Kıdemli Albay Ahmet Deryan Demir ile Ürdün Jandarma Genel Müdür Yardımcısı Ziyat Berakat Al Udvan ve kursiyerler katıldı.

Al Udvan törende yaptığı konuşmada, 2008 yılından bu yana hizmet verdiklerini ve eğitim merkezinde personele yabancı dille mesleki eğitim programları gibi çeşitli alanlarda eğitimler düzenlediklerini anlatarak, Türkçe kursundan birçok personelin faydalandığını ifade etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.