Tofaş, Mesleki Eğitim Desteğini Sürdürüyor

Tofaş, Mesleki Eğitim Desteğini Sürdürüyor
Tofaş, mesleki eğitime destek olmak amacıyla hazırlanmış 56 aracın teslimatını sürdürüyor. Bu kapsamda, Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç bir adet kesit Egea aracı, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin'e teslim etti

İSTANBUL (AA) - Tofaş, üniversite ve lise atölye çalışmalarında kullanılmak üzere mesleki eğitime destek olmak amacıyla hazırlanmış 56 aracın teslimatına devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Tofaş, yeni teknolojilere hakim insan gücünün yetiştirilmesine destek olmak amacıyla hayata geçirdiği "Mesleki Eğitime Destek Programı" kapsamında 15’i kesit, 56 adet Fiat Egea model aracı, 43 üniversite ve 13 meslek lisesine hibe etmeyi sürdürüyor.

Proje kapsamında bu kez de Yıldız Teknik Üniversitesi’nde (YTÜ) teslimat gerçekleştiren Tofaş yetkilileri, üniversitenin Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından düzenlenen 19. Ulusal Kalite Günleri’nde öğrencilerle buluştu. Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç bir adet kesit Egea aracı, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin'e teslim etti.

19. Ulusal Kalite Günleri etkinliği kapsamındaki "Zirvedekiler" isimli etkinlikte öğrencilerle buluşan Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç gençlerin Tofaş ve Fiat hakkındaki sorularını cevaplandırırken kişisel kariyer yolu hakkında da bilgi verdi. Etkinliğe katılan öğrenciler, ayrıca Tofaş’ın Ar-Ge alanında sürdürmekte olduğu çalışmalar ve Fiat Egea model ailesinin başarı hikayesi ile ilgili de bilgi sahibi oldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.