Tofaş Tedarikçilerini Ödüllendirdi

Tofaş Tedarikçilerini Ödüllendirdi
Tofaş’ın tedarikçileri ile her yıl bir araya geldiği Bilgi Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni, Bursa’da gerçekleştirildi- Tofaş’ın tüm tedarikçileri ile bir araya geldiği toplantıda aynı zamanda başarılı çalışmalar ve tedarikçi firmalar farklı kategoriler

İSTANBUL (AA) - Tofaş’ın tedarikçileri ile her yıl bir araya geldiği Bilgi Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni, Bursa’da yapıldı. Tofaş’ın ürün geliştirme ve üretim süreçlerinde önemli katkıları bulunan tüm tedarikçileri ile bir araya geldiği toplantıda aynı zamanda başarılı çalışmalar ve tedarikçi firmalar farklı kategorilerde ödüllendirildi.

Tofaş açıklamasına göre, şirket tedarikçileri ile yıllık toplantısını gerçekleştirdi. Bursa’da düzenlenen Tedarikçi Toplantısı ve Ödül Töreni’nde Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Satınalma Başkanı Monica Genovese, Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu ve Tofaş üst düzey yöneticileri ve tedarikçileri ile birlikte 600 kişinin üzerinde katılımcı yer aldı.

Açıklamada verilen bilgilere göre, "Büyümeye Devam" temasıyla düzenlenen toplantıda 2016 yılı değerlendirilirken, 2017 hedefleri paylaşıldı. Otomotiv ana ve yan sanayiden beklentilerin her alanda arttığının vurgulandığı sunumlarda, sürdürülebilir başarı için deneyim ve öneriler paylaşıldı. Tüm dünyada, değişen teknoloji ile değişimin en fazla hissedildiği sektörlerin başında otomotiv endüstrisinin geldiğinin vurgulandığı toplantıda, küresel rekabetçilikte güç kazanmak için değişimi öngörüp hızla yanıt verilmesi gerektiğinin altı çizildi.

Toplantının sonunda düzenlenen ödül töreninde, 2016 yılındaki başarılı çalışmalarıyla öne çıkan 17 tedarikçi firma, 7 ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.