Tokat Belediye Plevnespor Antrenörü Savigne:

Tokat Belediye Plevnespor Antrenörü Savigne:
"Halkbank maçını kazanarak 6 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyoruz"


TOKAT (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor'un antrenörü Jesus Savigne, Halkbank maçını kazanarak 6 maçlık galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi.

Savigne, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları son 6 maçı kaybettiklerini belirtti. Üst üste maçlar kaybetmekten dolayı üzgün olduklarını dile getiren Savigne, "Ligde bazı maçlarda iyi performans gösteriyoruz ancak bunu sonuca yansıtamıyoruz. Bu nedenle üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Hafta sonu sahalarında Halkbank ile karşılaşacaklarını bildiren Savigne, şunları kaydetti:

"Maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Günde çift idman yapıyoruz. Taraftarımızın desteği ile Halkbank maçını kazanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Bunun bilincindeyiz. Bu maçı kazanarak 6 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. Cumartesi günü yapacağımız maça taraftarlarımızı bekliyoruz. Onlar bizim için önemli. Bize her zaman destek olan başkanımız ve yönetim kurulumuza da çok teşekkür ediyorum."

Öte yandan Tokat Belediye Plevnespor, Halkbank maçının hazırlıklarını Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.