Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı Yiğit:

Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı Yiğit:
"İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyoruz"

TOKAT (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor'un asbaşkanı İsmet Yiğit, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi.

Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son 5 maçı kaybettiklerini hatırlattı. Son olarak geçen hafta sonu deplasmanda Maliye Milli Piyango maçında mağlup olduklarını dile getiren Yiğit, "Bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz" ifadesini kullandı.

Yiğit, hafta sonu yapacakları maça ilişkin şunları kaydetti:

"Maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Günde çift idman gerçekleştiriyoruz. Sabah kondisyon, akşam salonda topla antrenman yapıyoruz. Oyuncularımız zor bir maç olduğunun farkında. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. İnşallah maçtan galip ayrılırız. Maça bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Bize her türlü desteği veren başkanımız Eyüp Eroğlu'na da teşekkür ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.