Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Eroğlu:

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Eroğlu:
- "Hedefimiz bu sezon play-off oynamaktı ama olmadı. Normal sezonu galibiyetle kapatmak istiyoruz"


TOKAT (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından Tokat Belediye Plevnespor'da kulüp başkanı Eyüp Eroğlu, 8 maçlık mağlubiyet serisinin ardından üst üste 2 müsabakada kazandıklarını belirterek, normal sezonu galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi.

Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının 8 maçlık mağlubiyet serisinin ardından üst üste ikinci galibiyeti aldığını ifade etti. Takımda morallerin yerinde olduğunu dile getiren Eroğlu, "Son maçlarda sahamızda İnegöl Belediyespor'u 3-0, deplasmanda da Bornova Anadolu Lisesi'ni 3-1 yendik. Uzun mağlubiyet serisinin ardından alınan galibiyetlerden dolayı teknik heyet ve oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Hafta sonu ligde son hafta maçlarının oynayacağına dikkati çeken Eroğlu, şunları kaydetti:

"Hedefimiz bu sezon play-off oynamaktı ama olmadı. Normal sezonu galibiyetle kapatmak istiyoruz. Pazar günü sahamızda Beşiktaş ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Bunun bilincindeyiz. Takımız bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Pazar günkü maça bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Maça gelsinler, salonu doldursunlar, bizi desteklesinler."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.