Tokatspor Teknik Direktörü Birinci:

Tokatspor Teknik Direktörü Birinci:
"Turgutluspor'u yenip ilk yarıyı 22 puanla bitirmek istiyoruz"

TOKAT (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, "Turgutluspor'u yenip ilk yarıyı 22 puanla bitirmek istiyoruz" dedi.

Birinci, kulüp tesislerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynadıkları Kartalspor maçından 1-1'lik skorla ayrıldıklarını anımsattı.

Maçta iyi oynadıklarını dile getiren Birinci, "Kartalspor karşılaşmasını çok iyi oynadığımız bir maç olarak görebiliriz. Çok farklı yenebileceğimiz bir maçı beceriksizliğimiz sonrasında berabere bitirdik. İstanbul'a gelerek bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Birinci, Turgutluspor ile hafta sonu iç sahada yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Maça sıkı hazırlanıyoruz. Zor bir maç olacak. Turgutluspor'u yenip ilk yarıyı 22 puanla bitirmek istiyoruz. Pazar günü sahamızda oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bizi 90 dakika desteklesinler. Taraftarlarımızın desteğiyle ilk yarıyı 3 puanla kapatırız" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.