Tokat'ta iki çocuğun kaybolması

Tokat'ta iki çocuğun kaybolması
Kayıp çocuklardan Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı: - "Ankara'da yaşayan bir akrabamızın tanıdığı bizi telefonla arayarak Bayram'a benzeyen bir çocuğu gördüğünü, yanındaki kadınla hızla uzaklaştığını söyledi. Biz de gerekli yerlere bildirdik"

TOKAT (AA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 94 gün önce 5 yaşındaki arkadaşı Dursun Kaan Taşcı ile kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol'un Ankara'da görüldüğü öne sürüldü.

Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının 94 gün önce kaybolduğunu hatırlattı.

Kendilerine Ankara'dan telefon geldiğini belirten Taşcı, "Ankara'da yaşayan bir akrabamızın tanıdığı bizi telefonla arayarak, Bayram'a benzeyen bir çocuğu gördüğünü, yanındaki kadınla hızla uzaklaştığını söyledi. Biz de gerekli yerlere bildirdik. Ankara Emniyet Müdürlüğü bu konuda araştırma yapıyor." dedi.

Çocukların bulunmasını dileyen Taşcı, "Biz ümidimizi kaybetmedik. Aramalardan sonuç alınamasa da çocuklarımızdan haber gelecek diye umutla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol oyun oynarken kaybolmuş, arama çalışmalarından bir sonuç alınamamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.