Tokat'ta iki çocuğun kaybolması

Tokat'ta iki çocuğun kaybolması
Bayram Erol'un annesi Adile Erol: - "Çocuklarımızdan 97 gündür herhangi bir iz yok. Çocuklarımızdan gelecek haberi bekliyoruz"- "Biz tekrar Kelkit Çayı'nda arama yapılmasını istiyoruz"

TOKAT (AA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki arkadaşı Dursun Kaan Taşcı'yı arama çalışmaları sürüyor.

Bayram Erol'un annesi Adile Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının 97 gün önce kaybolduğunu hatırlattı.

Geçen hafta çocuğunun Ankara'da görüldüğüne dair kendilerine telefon geldiğini hatırlatan Erol, "Bize telefon geldikten sonra durumu polislere bildirdik. Ankara'daki polisler çocuğuma benzeyen çocuğu görmüşler. Bayram olmadığını belirlemişler." dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne "Çocuklardan haber var mı?" diye gittiklerini anlatan anne Erol, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızdan 97 gündür herhangi bir iz, emare yok. Devletimiz sağ olsun bütün imkanlarını seferber etti. Her yerde aramalar yapıldı. O kadar aramaya rağmen çocuklarımıza ait iz yok. Çocuklarımızdan gelecek haberi bekliyoruz. Zor bir durum. 97 gün boyunca başta hemşehrimiz AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır ve tüm yetkililer bu olayla yakından ilgilendi. Biz tekrar Kelkit Çayı'nda arama yapılmasını istiyoruz."

Reşadiye'de 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol oyun oynarken kaybolmuş, arama çalışmalarından bir sonuç alınamamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.