Tokat'ta iki çocuğun kaybolması

Tokat'ta iki çocuğun kaybolması
Reşadiye ilçesinde kaybolmalarının üzerinden 100 gün geçmesine rağmen 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki arkadaşı Dursun Kaan Taşcı'ya ait bir ize rastlanmadı

TOKAT (AA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki arkadaşı Dursun Kaan Taşcı'nın kaybolmalarının üzerinden 100 gün geçti.

Dursun Kaan Taşcı'nın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların kaybolmasının ardından her yerin arandığını belirterek, "Devletimiz bütün imkanlarını seferber etti. Devletimize teşekkür ediyoruz. İlçe halkımız da arama çalışmalarına katıldı. Herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Çocuklarından gelecek bir haberi beklediklerini dile getiren Taşcı, şöyle dedi:

"Bayram'ın ailesi de biz de hemen hemen her gün arıyoruz. 100 gündür çocuklarımıza ait herhangi bir iz veya emareye rastlanmadı. Ümidimizi kaybetmeden çocuklarımızdan gelecek haberi bekliyoruz. Zor bir durum. Allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın. Çocuklarımızı bulana para ödülü de vereceğimizi söyledik ancak herhangi bir gelişme yok."

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol oyun oynarken kaybolmuş, uzun süre devam eden arama çalışmalarından bir sonuç alınamamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.