TOKİ, Nevşehir'de 80 konutu satışa çıkardı

TOKİ, Nevşehir'de 80 konutu satışa çıkardı
NEVŞEHİR (AA) - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Nevşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen “Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm...

NEVŞEHİR (AA) - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Nevşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen “Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında inşa edilen konutlardan TOKİ’ye ait olan 80 konutun satışa çıkarıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki, TOKİ 4. Etap bölgesinde satışa sunulan konutlar için kura çekilişine katılmak isteyenlerin i25 Nisan - 6 Mayıs 2016 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası şubelerine başvuruda bulunmaları gerektiği kaydedildi.

13 Mayıs'ta noter huzurunda yapılacak çekilişle, konut sahibi olacak 80 hak sahibi belirleneceği belirtilen açıklamada, kura sonucuna göre konut almaya hak kazananların 30-31 Mayıs'ta TOKİ ile sözleşme imzalayacakları ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.