"Toprağa değil hapse gömdü! Bahçede yakalanan şahıs tutuklandı"

"Toprağa değil  hapse gömdü! Bahçede yakalanan şahıs tutuklandı"
Aksaray'da uyuşturucu madde temin etmek ve ticaretini yapmak suçundan jandarma ekiplerince takibe alınan şüpheli, evinin bahçesine gömdüğü uyuşturucu ile birlikte yakalandı.

Aksaray'da uyuşturucu madde temin etmek ve ticaretini yapmak suçundan jandarma ekiplerince takibe alınan şahıs, evinin bahçesine gömdüğü uyuşturucu ile birlikte yakayı ele verdi. Şüpheli şahıs sevk edildiği mahkemece ceza evine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri merkez ilçe sınırları kapsamında uyuşturucu madde temin ve ticareti yapıldığı bilgisine vardı.

Gelen İhbar sonrası istihbari faaliyet başlatan jandarma ekipleri N.Ç.'nin yakalanması için çalışmalar başlattı.

Uyuşturucu madde temin etmek ve ticaretini yapmak suçundan jandarma ekiplerince teknik ve fiziki takibe alınan şahıs, bir müstakil evde düzenlenen operasyonla yakayı ele verdi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şahsın evi ve etrafında arama yapıldı. Yapılan aramalarda N.Ç.'nin evin bahçesine gömdüğü 2 kilo 200 gram kubar esrar maddesi ile 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 29 adet av tüfeği fişeği ve 37 adet kurusıkı tabanca fişeği bulundu.

Gözaltına alınan şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı yazılı açıklamasında, "Halkımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli mücadelemizle gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla sunulur" denildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.