Toprak Razgatlıoğlu: Şampiyonluk İçin Son Bir Şansım Var

Toprak Razgatlıoğlu: Şampiyonluk İçin Son Bir Şansım Var
Avrupa Superstock1000 Şampiyonası'nda mücadele eden milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, sezonun son yarışı olan İspanya'da şampiyonluğu kovalayacak

SAKARYA - EMRE AYVAZ

Avrupa Superstock1000 Şampiyonası'nda mücadele eden milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, sezonun son yarışı olan İspanya'da şampiyonluğu kovalayacak.

Şampiyonada üçüncü sırada bulunan Toprak, sezonun son yarışı olan İspanya'da birinci gelmesi ve bir rakibinin üçüncü diğerinin ise beşinci olması durumunda şampiyonluğa ulaşacak.

Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın Fransa ayağında sakatlık yaşadığını, omzunun çıktığını ve bu yüzden yarışamadığını söyledi.

"Yine de bir şansımız var"

İspanya yarışına hazır olduğunu belirten Toprak, "Şampiyonluk için son bir şansım var. Yarışta elimden geleni yapacağım, benim birinci olmam yetmiyor, iki rakibimden birinin 3, diğerinin 5. olması lazım. Artık nasipse şampiyon olacağız. Elimden geleni yapıyorum ve yarışa hazırlanıyorum." diye konuştu.

Toprak, sezona dördüncülükle başladığını, sonradan durumunun güzelleştiğini ve şampiyonada birinciliğe yükseldiğini aktararak, "Sonra tekrardan ikinci sıraya geriledim. Yaşadığım sakatlık olmasaydı İspanya'ya çok rahat gidecektim ama nasip değilmiş. Tabii yine de bir şansımız var. Şu anda yarışı bekliyorum. Hazırım." ifadelerini kullandı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.