Torku Konya, Efes'e odaklandı

Torku Konya, Efes'e odaklandı
Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Anadolu Efes’i ağırlayacak olan Torku Konyaspor’da son hazırlıklar yapılıyor. Galibiyet hedefinde olan temsilcimiz taraftarın salonu büyük ölçüde doldurmasını bekliyor

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, ligin 11. haftasında karşılaşacağı Anadolu Efes maçına odaklandı. Pazar günü oynanacak mücadele için hafta boyunca yoğun antrenmanlar yapan yeşil-beyazlılar, güçlü rakibi karşısında galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde bugün taktik ağırlıklı bir çalışma yapacak olan temsilcimiz, yarın sabah yapılacak şut antrenmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Dev Kartallarda, Troy De Vries dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Amerikalı oyuncunun bu önemli karşılaşmada oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak. Öte yandan geçen hafta Darüşşafaka Doğuş ile oynanan maçı kaybeden yeşil-beyazlılar, 4’lü averaj sonunda puan cetvelinde altıncı sırada yer aldı. Rakip Anadolu Efes ise, averajla üçüncü sırada bulunuyor.

DÜDÜK ANKARALI’DA

21 Aralık Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan Torku Konyaspor-Anadolu Efes karşılaşmasını yönetecek hakemler açıklandı. Bu önemli karşılaşmayı Recep Ankaralı yönetecek. Ankaralı’nın yardımcılıklarını Ziya Özorhon, Ayşenur Yazıcıoğlu üstlenecek. Öte yandan oynanacak mücadele Lig TV 3’den canlı olarak yayınlanacak.

KONYA, TARAFTARLARI ÇAĞRIYOR

Torku Konyaspor yönetimi, bu önemli maçta taraftarlara çağrıda bulunuyor. Taraftar desteğini de arkasına alarak güçlü rakibini yenmek isteyen yeşil-beyazlılar, bunun için taraftarlarından destek bekliyor. Bilet satışlarının devam ettiğini vurgulayan yönetim, tüm basketbol severleri bu maça davet ediyor.  (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.