Torku Konya, kritik virajda

Torku Konya, kritik virajda
İkinci devreye iyi başlayamamanın üzüntüsünü yaşayan Torku Konyaspor’da işler iyi gitmiyor. Kulüp Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, kısa süre içerisinde yeniden toparlanacaklarını söyledi

Basketbol Erkekler Birinci Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Baskette moraller bir hayli bozuk. İkinci devreye iyi başlayamayan ve arka arkaya mağlubiyetler alan yeşil-beyazlılar, sıkıntı çekmeye devam ediyor. Geçen hafta deplasmanda Tofaş’a farklı bir skorla yenilen temsilcimiz bu hafta ise ligin güçlü ekiplerinden Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek. Arka arkaya zorlu maçlara çıkacak olan Potanın Kartalları, bu maçlardan en iyi sonuç ile ayrılmanın planlarını yapıyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde çalışmalarını büyük bir ciddiyetle sürdüren temsilcimiz, Pınar Karşıyaka maçına kadar yoğun antrenmanlar gerçekleştirecek.

TURHAN, “YENİDEN TOPARLANACAĞIZ”

Torku Konyaspor Basket takımının Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, yeni bir takım gibi olduklarını ve kısa sürede toparlanacaklarına inandığını söyledi. Tofaş maçı hakkında da önemli acıkmalarda bulunan Turhan, şöyle konuştu: Sezon başına dönmüş gibiyiz. Yeni transferler yaptık. Aramızdan giden oyuncu oldu. Kısa süreliğine adaptasyon süreci yaşadık diyebiliriz. Takımın tekrardan bir düzene oturabilmesi için biraz daha süreye ihtiyacımız var. Fakat çok zamanımız da yok bunun bilincindeyiz.”

“BİZLERİ YALNIZ BIRAKMASINLAR”

Bu dönemde taraftarların desteğine çok ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Tunahan Turhan, Pınar Karşıyaka maçında tribünleri dolu görmek istediğini söyledi. Tunahan, “Kritik bir döneme girdik diyebiliriz. Belki puan cetvelinde alt sıralardayız ama puanımız kötü değil. Alınan 1-2 galibiyetle istediğimiz yerlerde olabileceğimizi düşünüyorum. Bunun için de taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Hafta sonu evimizde oynanacak Pınar Karşıyaka maçında tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar” diye konuştu. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.