Torku Konya, maç havasına girdi

Torku Konya, maç havasına girdi
Galatasaray maçının hazırlıklarının sonlarına gelen Potanın Kartalları, son taktik çalışmalarını yapıyor. Başkan Yardımcısı Kerem Öten, rakibin eksikliklerini değerlendirip galip gelmek istediklerini söyledi

Pazartesi günü Galatasaray Liv Hospital’ı konuk edecek olan Torku Konyaspor Basketbol'da hazırlıklar sürüyor. Evinde oynayacağı ilk büyük maçına galibiyet parolasıyla hazırlanan yeşil-beyazlılar, güçlü rakibi karşısında sürpriz yapmak istiyor. Taktik ağırlıklı çalışmalarına devam eden temsilcimizde başantrenör Aziz Bekir, oyuncularına bire bir uyarılarda bulunuyor. Bugün son taktik çalışmasını gerçekleştirecek olan yeşil-beyazlılar, galibiyet üzerine planlarını yapmaya çalışacak.

KEREM ÖTEN: “FIRSATLARI DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Torku Konyaspor Basketbol Başkan Yardımcısı Kerem Öten evlerinde oynayacakları bütün maçları kazanmak istediklerini söyledi. Başkan Yardımcımız Kerem Öten bu önemli maç öncesinde tribünlerin dolması için gerekli ön çalışmayı yaptıklarını belirterek şöyle konuştu: "Evimizdeki maçlar bizim için çok önemli. Konya'yı zor deplasman yapmak istiyorsak bunun yolu büyükleri yenmekten geçer. Galatasaray Liv Hospital maçı kazanmayı çok arzu ettiğimiz bir maç. Rakibimiz zorlu bir Euroleague deplasmanından gelecek. Eksik oyuncuları var ve takip ettiğimiz kadarı ile sıkıntılı bir dönemden geçiyorlar. Biz tüm bunları sahamızda avantaja çevirip mücadeleden galip gelmeye çalışacağız.”

HEYECANLI MAÇ BEKLEYİŞİ

İnternet üzerinden ve gişelerden bilet satışlarının yüksek olduğunu ifade eden Öten, “Bilet satışlarını kontrol ettiğimizde Konyalı basketbol severlerin bu maç için heyecanlandığını görüyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli. Tofaş ile evimizde oynadığımız ilk maçta gişelerde bir takım sorunlar yaşanmıştı. Pazartesi günü bu sorunların tekrar yaşanmaması için gerekli önemleri aldık. Salonda da girişler için daha fazla kapı açtıracağız. Yeni ismimiz, yeni salonumuz ile şehrimiz bizi daha fazla sahiplendi. Biz de yönetim olarak kazandığımız tecrübe ile kulüp organizasyonumuzu daha üst seviyeye taşıyıp, bize gösterilen ilgiye ve desteğe karşılık vermek istiyoruz” diye konuştu. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.